Megjelenések

Slayers Try

Cím: Slayers Try
Angol cím: -
Japán cím: スレイヤーズ TRY
Egyéb cím(ek): -
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 26
Szezon: 1997 - Tavasz
Típus: TV
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Light novel
Értékelés: 10/7.82
Studió: [E&G Films]
Producer: [SoftX]
Téma: -
Műfaj: [Action], [Adventure], [Comedy], [Fantasy]
Egyéb Műfaj: -
Explicit Műfaj: -
Fordította: [Szinkronos]

Leírás:

Phibrizzo megölése után az ismert világot védelmező Démonűző pajzs leomlott. Így megnyílt az út az eddig ismeretlen vidékek felé. A királyságok, az élükön Seyruunnal összefognak, és felfedező flottát indítanak. Lina és Gourry persze nem maradhatnak ki az új kalandból. Amelia apját kísérve szintén tiszteletét teszi. Zelgadis, aki még mindig nem tett le róla, hogy ismét ember lehet, szintén előkerül, hogy az új világban keressen megoldás a problémájára.

A régi barátok természetesen ismét összetalálkoznak. Egy szőke hajú lány, akit Filiának hívnak, pedig munkát ajánl nekik. Előbb azonban ki kell állniuk egy próbát. A próba viszont egy aranysárkány formájában jelenik meg a kikötőben. Lina egy Dragon Slave segítségével elintézi ugyan, de ezzel a megmaradt flottát és a kikötőt is lerombolja. A kis csapat így az új világba menekül a dühös helybeliek elől.

Szerencsésen partot érnek, de az aranysárkány ismét feltűnik. Kiderül ugyanis, hogy a sárkány valójában Filia, aki képes emberi alakot is ölteni. A munka pedig csak a szokásos, a világot kell megmenteni a megjósolt pusztulástól.

Hőseinknek nincs könnyű dolga. A Szörnyek mellett Istenekkel és a néhai Gaav hűséges követőével, az egykori feketesárkánnyal, Valgaavval is szembe kell szállniuk, aki most a szörnyek erejét is birtokolva leghatalmasabb ellenfelük lesz. És aki a világ újjáteremtését tűzte ki célul magának, amihez előbb viszont a jelenlegit fel kell égetnie.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 39
Jellenlegi verzió: 6.1.6